Antwoord op de meest gestelde vragen

Hieronder hebben wij een aantal veelgestelde vragen alvast voor je beantwoord. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op, wij voorzien je graag van alle antwoorden.

Mag ik klussen in de opslagruimte?

Ja. Bij UPARQ mag je in je eigen ruimte klussen. Het is wel de bedoeling dat je je opslagruimte netjes houdt, zeker als je de opslagruimte huurt.

Wanneer heb ik toegang tot mijn opslagruimte?

Je hebt 24 uur per dag, 7 dagen in de week toegang tot jouw garagebox. Of je nu een box huurt of je eigen box hebt gekocht. Je ontvangt een App, waarmee je de toegangspoort van het park opent.

Zijn mijn spullen veilig bij UPARQ?

Ja. Er zijn een aantal zaken die we bij UPARQ hebben geregeld om jouw spullen veilig te stellen:

  • Cameratoezicht: Er is 24 uur per dag cameratoezicht en alle boxen zijn duidelijk in beeld door middel van een strategische plaatsing.
  • Persoonlijke App: iedere huurder of koper ontvang een App. Hiermee kun je de poort van het park openen. Je kunt het terrein enkel met de App binnenkomen.
  • Sleutel en slot: uiteraard zijn het slot en de sleutels voor jouw opslagruimte uniek en ben jij de enige in het bezit van deze sleutels. Niemand anders kan bij jouw spullen.

Heb ik een eigen postadres?

Ja*. We hebben brievenbussen voor elke box met een eigen huisnummer. Zo houd je zakelijke en persoonlijke post gescheiden.

Hoeveel kost een garagebox?

De huurprijs is vanaf € 119,00 (excl. BTW) per maand. De verkoopprijs is vanaf € 43.995,00 (excl. BTW). Je bepaalt zelf hoeveel je kwijt bent aan een garagebox. Dit is onder andere afhankelijk van de grootte, de locatie en de huurtermijn. Dit geldt zowel voor het huren als kopen van een garagebox.

Hoe groot zijn de garageboxen?

De garageboxen bij UPARQ variëren van 16 m² tot en met 31 m². De kleinste boxen hebben een doorrijdhoogte van 2 meter. De grotere boxen hebben een doorrijdhoogte tot maar liefst 3,10 meter.

Zijn er nog bijkomende kosten per maand?

Voor het onderhoud en beheer van de algemene ruimtes op het park, brengt de Vereniging van Eigenaren kosten in rekening. Gebruikers van de garageboxen betalen deze kosten in de vorm van een maandelijkse bijdrage. Daarnaast betaalt de gebruiker voor elektriciteit en water.

Is mijn garagebox verzekerd?

De opstalverzekering wordt afgesloten en betaald door de VvE. De gebruiker van de box dient zelf een inboedelverzekering af te sluiten.

Waarom kiezen voor UPARQ?

Bij onze vestigingen in Hellevoetsluis en Bergen op Zoom ben je verzekerd van de beste service, veiligheid en kwaliteit. Je vindt onze opslagruimtes aan de Hopperweg 10 in Hellevoetsluis, dichtbij de N57 en in Bergen op Zoom aan de Potlodenlaan 1. Onze garageboxen zijn ideaal om te gebruiken als werk-, klus- of opslagruimte. Voor iedere situatie hebben wij een geschikte opslagruimte. Onze locaties zijn makkelijk te bereiken en 365 dagen geopend. Zo heb je altijd toegang tot jouw spullen!

Een van de belangrijkste zaken bij een garagebox opslag is veiligheid. Je wilt er zeker van zijn dat je spullen veilig opgeslagen worden. Je wilt te allen tijde beschikking hebben over de ruimte en gegarandeerd zijn van een top beveiliging. Die zekerheid bieden wij je bij UPARQ!

Aanmelden voor nieuwsbrief
Aanmelden
Contact

Weena 79
3013 CH
Rotterdam

010 261 81 61
info@uparq.nl