Een multifunctionele garagebox

De multifunctionele garageboxen van UPARQ zijn flexibel, veilig en voordelig. De boxen zijn multifunctioneel omdat je ze kunt gebruiken als werkplaats, webshopruimte, opslag en stalling, maar ook als bedrijfsruimte. Je kunt een garagebox bij ons huren en/of kopen, net waar je behoefte aan hebt. Bij UPARQ ben je zeker van een veilige en kwalitatieve garagebox. Bekijk de voordelen van UPARQ. De garageboxen staan op ons terrein en zijn 24/7 toegankelijk en voorzien van uitstekende voorzieningen. Een garagebox bij Uparq is van alle gemakken voorzien. Waarom nu nog wachten met het kiezen van een garagebox?

Uparq hét alternatief voor bedrijfsruimte & self storage

Garageboxen voor bedrijven en particulieren

Voor iedere ondernemer of particulier met een opslagvraag is een garagebox ideaal! Ben je een doe-het-zelver, MKB’er, starter, hobbyist of heb je een grote onderneming? Wij hebben een garagebox van uitstekende kwaliteit voor jouw situatie. De garageboxen van Uparq blinken uit in veelzijdig gebruik! Tegen een vaste en lage prijs kun je al starten met je eigen zaak en een eigen postadres. Waarom wachten als je nu kunt starten? Alle boxen zijn beveiligd tegen inbraak en brand. Zo kun je met een gerust hart je archief, gereedschappen, webshop assortiment, drukwerk en materiaal opslaan. Heb je er wel eens aan gedacht om je boot, tractor, bedrijfsauto of je oldtimer te stallen in een van onze garageboxen? Dan is een garage perfect!

Waarom kiezen voor Uparq?

Een van de belangrijkste zaken bij een garagebox opslag is veiligheid. Je wilt er zeker van zijn dat je spullen veilig opgeslagen worden. Een oldtimer kan voor jou net zo belangrijk zijn als het assortiment van je webshop. Je wilt te allen tijde beschikking hebben over de ruimte en gegarandeerd zijn van een top beveiliging. Die zekerheid bieden wij je bij UParq!

Als werk-, klus of opslagruimte

Klussen en opslag onder één dak! Met een garagebox op UParq heb je een slimme ruimte welke geschikt is voor hobby, klussen en werken op onze locaties in Hellevoetsluis of Bergen op Zoom. Je hoeft je niet te houden aan een 9-5 ritme, want onze garageboxen zijn flexibel te gebruiken. Direct parkeren voor je garagebox is mogelijk!

UPARQ garageboxen zijn er voor particulieren, bedrijven en beleggers.
MEER INFO >

Veiligheid

Er is 24 uur per dag cameratoezicht. Alle boxen zijn in beeld door middel van een strategische plaatsing. Door ons uitgekiende lichtplan onstaan er geen donkere plekken. Wil je ongezien het park betreden? Dat is niet mogelijk! Door de App heeft alleen u als eigenaar/huurder toegang tot het park. Veiligheid boven alles!

Veel voordelen voor ondernemers

Wil je de garagebox gebruiken als stalling, opslagruimte of werkplaats? De box kun je geheel naar eigen inzicht samenstellen en het is van alle gemakken voorzien. In de avond doorwerken? Werken in het weekend? Dat is geen probleem. Je kunt 24/7 gebruik maken van je box. Op het park kom je tevens in aanraking met andere ondernemers. Zo breid je je netwerk uit en dat kan leiden tot nieuwe samenwerkingen. Het is de ideale plek om als startup te beginnen met je business!

UPARQ garageboxen zijn er voor particulieren, bedrijven en beleggers.
MEER INFO >

Een van de belangrijkste zaken bij een garagebox opslag is veiligheid. Je wilt er zeker van zijn dat je spullen veilig opgeslagen worden. Je wilt te allen tijde beschikking hebben over de ruimte en gegarandeerd zijn van een top beveiliging. Die zekerheid bieden wij je bij UPARQ!

Aanmelden voor nieuwsbrief
Aanmelden
Contact

Weena 79
3013 CH
Rotterdam

010 261 81 61
info@uparq.nl