Opslagruimte van 18m2 huren in Bergen op Zoom al vanaf €149,- per maand*

Woon je Brabant, Zeeland of Zuid-Holland en ben je op zoek naar supervoordelige opslagruimte, permanent of tijdelijk? In Bergen op Zoom aan de Potlodenlaan 1 huur je al vanaf € 149,- een garagebox van maar liefst 18m2. Ga je verhuizen of is je huis toe aan een flinke opknapbeurt en kun je wel wat extra ruimte gebruiken? Dan kun je voor de periode die jou het beste uitkomt één van onze opslagunits huren, of misschien wil je er wel twee huren -;} Het is super eenvoudig om je waardevolle spullen veilig en schoon op te slaan in onze opslagunits.
Bekijk hier de voordelen van het huren van een opslagunit bij UPARQ >

*De vanaf prijs van €149,- per maand voor 18m2 is alleen geldig in Bergen op Zoom.

18m2 OPSLAGRUIMTE
in Bergen op Zoom al vanaf €149,- per maand

18 m2 opslagruimte in Bergen op Zoom:
al vanaf €149,- per maand!

Bij onze vestiging in Bergen op Zoom ben je verzekerd van de beste service, veiligheid en kwaliteit. Je vindt onze opslagruimtes aan de Potlodenlaan 1 in Bergen op Zoom, direct aan de A4 en randweg Noord. Wel zo makkelijk als je van wat verder weg moet komen. Onze garageboxen zijn ideaal om te gebruiken als werk-, klus- of opslagruimte. Voor iedere situatie vind je bij UPARQ een geschikte opslagruimte in Bergen op Zoom. Onze locaties zijn makkelijk te bereiken en 365 dagen geopend. Zo heb je altijd toegang tot jouw spullen!

Een van de belangrijkste zaken bij een garagebox opslag is veiligheid. Je wilt er zeker van zijn dat je spullen veilig opgeslagen worden. Je wilt te allen tijde beschikking hebben over de ruimte en gegarandeerd zijn van een top beveiliging. Die zekerheid bieden wij je bij UPARQ!

Aanmelden voor nieuwsbrief
Aanmelden
Contact

Weena 79
3013 CH
Rotterdam

010 261 81 61
info@uparq.nl