Een garagebox huren bij UPARQ

Heb je als particulier wat extra opslagruimte nodig? Of ben je een ondernemer en wil je de stap maken naar een eigen bedrijfs- of klusruimte? Een garagebox huren is dan een perfecte oplossing. Met een garagebox kun je zowel spullen opslaan, ondernemen of klussen, net waar jij behoefte aan hebt. Ben je net op vakantie geweest met je caravan? Stal de caravan dan in één van onze garageboxen om er zeker van te zijn dat de caravan veilig wordt opgeborgen. Een veilige en betrouwbare bedrijfsruimte voor een korte periode vind je bij UPARQ in Hellevoetsluis en Bergen op Zoom.
In Bergen op Zoom huur je nu een garagebox al vanaf €149,- per maand!

Een garagebox huren is veilig, flexibel, multifunctioneel en voordelig!

Bij UPARQ huur je een garagebox als je een stap wilt maken naar een eigen bedrijfs-, opslag- of klusruimte. Deze extra ruimte komt als geroepen voor iedere particulier of ondernemer. Bij ons krijg je een kwalitatieve en hoogwaardige garagebox. Je eigen vestigingsadres, 24/7 beveiligd en altijd toegankelijk voor huurders en kopers. Veel tevreden particulieren en ondernemers gingen je al voor bij het huren van een garagebox van UPARQ. Ons park in Hellevoetsluis is gevestigd aan de Hopperweg 10 in Hellevoetsluis, dichtbij de N57. Ons park in Bergen op Zoom is gevestigd aan de Potlodenlaan 1 in Bergen op Zoom, direct aan de A4 en randweg Noord. 

De garageboxen hebben verschillende afmetingen, zodat er altijd een box is welke past bij jouw situatie. Hierbij maken we een onderscheid in oppervlakte, inhoud en doorrijhoogte. Alle huur garageboxen worden standaard geleverd met een eigen energiemeter, 2 wandcontactdozen en LED-verlichting.

Tijdelijk opslag huren?

Is er een garagebox te huur bij UPARQ? Bij ons is er altijd een garagebox te vinden die perfect bij jouw doeleinden past! Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan om de huurprijs en mogelijkheden te bespreken. Via onderstaande button vraag je geheel vrijblijvend een offerte aan. Wil je liever een garagebox kopen? Dat kan ook. UPARQ is het alternatief voor self storage & bedrijfsruimte.

Een van de belangrijkste zaken bij een garagebox opslag is veiligheid. Je wilt er zeker van zijn dat je spullen veilig opgeslagen worden. Je wilt te allen tijde beschikking hebben over de ruimte en gegarandeerd zijn van een top beveiliging. Die zekerheid bieden wij je bij UPARQ!

Aanmelden voor nieuwsbrief
Aanmelden
Contact

Weena 79
3013 CH
Rotterdam

010 261 81 61
info@uparq.nl