Waarom een garagebox kopen?

Klussen, spullen opslaan, ondernemen, werken of gewoon je rommel wegwerken? Een garagebox kopen heeft veel mogelijkheden. Een garagebox is erg flexibel, want je kunt er altijd terecht en je spullen worden veilig opgeborgen. UPARQ ligt op een uitstekende locatie en is ideaal voor een eigen klus- of bedrijfsruimte voor een korte of lange periode. Bij een korte periode is het aantrekkelijker om een box te huren.

Garagebox kopen voor eigen gebruik of als belegging

We hebben verschillende garageboxen te koop bij UPARQ. Een box kopen is een goede investering, zowel als belegging, opslagruimte en voor eigen gebruik. Door een interessant fiscaal voordeel en de lage aanschafkosten is een garagebox uitermate geschikt als bedrijfsruimte.

Waarom zou je een garagebox kopen? In eerste instantie natuurlijk om te gebruiken als opslagruimte, maar je kunt ook in een garagebox beleggen. Stel, je maakt een lange tijd geen gebruik van je eigen opslagruimte, dan kun je het een bepaalde periode verhuren. Het is dus een klein stukje onroerend goed waar jij maandelijks extra inkomen over kunt ontvangen. Je mag zelf op zoek gaan naar een geïnteresseerde particulier of ZZP’er, maar dit kunnen wij ook voor jou doen. Wij adviseren je graag waar je op moet letten.

Opslagunit kopen bij UPARQ

Een unit kopen bij UPARQ heeft vele voordelen. De units zijn naar eigen wens in te richten. Het rendement en de fiscale voordelen zijn gunstig, want je hebt een reële kans op een forse waardestijging. Een garagebox kopen is een goede investering voor de toekomst. Je begint klein, maar toch wil je een investering doen in onroerend goed.

Ben je dus op zoek naar een goede investering? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan om dit met ons te bespreken. Een garagebox van UPARQ heeft het comfort van een eigen garage, wat een verrijking!

Een van de belangrijkste zaken bij een garagebox opslag is veiligheid. Je wilt er zeker van zijn dat je spullen veilig opgeslagen worden. Je wilt te allen tijde beschikking hebben over de ruimte en gegarandeerd zijn van een top beveiliging. Die zekerheid bieden wij je bij UPARQ!

Aanmelden voor nieuwsbrief
Aanmelden
Contact

Weena 79
3013 CH
Rotterdam

010 261 81 61
info@uparq.nl