Voordelen garagebox UPARQ

Flexibele en voordelige opslagruimte op een terrein dat is uitgerust met uitgebreide beveiliging, zoals een uitgekiend lichtplan en camerabewaking. Onze garageboxen worden standaard in hoogwaardige kwaliteit opgeleverd of je nu kiest voor kopen of huren.

24 uur per dag toegang

Huur of koop je een garage-box bij UPARQ? De boxen zijn 24/7 toegankelijk. Elke huurder/-koper ontvangt een App. Hiermee open je de toegangspoort van het park.

UPARQ levert kwaliteit

Kwalitatieve garageboxen met 10 jaar garantie! Wij maken enkel gebruik van kwalitatieve materialen, waaronder een Hormann overheaddeur.

UPARQ denkt aan het milieu

Onze zonnepanelen leveren voldoende stroom voor gemiddeld stroomverbruik. Elke box heeft een eigen meter, wel zo eerlijk!

Eigen postadres

We hebben brievenbussen voor elke box met een eigen huisnummer. Zo houd je zakelijke- en persoonlijke post gescheiden.

Camera toezicht

Er is 24 uur per dag cameratoezicht. Alle boxen zijn in beeld door middel van een strategische plaatsing.

Uitgekiend lichtplan

Door ons uitgekiende lichtplan ontstaan er geen donkere plekken. Wil je ongezien het park betreden? Dat is niet mogelijk!

GEEF JEZELF DE RUIMTE

Een van de belangrijkste zaken bij een garagebox opslag is veiligheid. Je wilt er zeker van zijn dat je spullen veilig opgeslagen worden. Je wilt te allen tijde beschikking hebben over de ruimte en gegarandeerd zijn van een top beveiliging. Die zekerheid bieden wij je bij UPARQ!

Aanmelden voor nieuwsbrief
Aanmelden
Contact

Weena 79
3013 CH
Rotterdam

010 261 81 61
info@uparq.nl